Gerry Raghoebar
hoogleraar Implantologie en Preprothetische Reconstructieve Chirurgie
UMC Groningen


Augmenteren: eigenschappen van materialen


Gerry Raghoebar voltooide zijn studie tandheelkunde in 1984 te Groningen. Van 1984 tot 1988 werd hij opgeleid tot specialist in de Mondziekten en Kaakchirurgie op de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vanaf 1988 is hij als staflid verbonden aan de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen waar hij zich in het bijzonder toelegt op de implantologie, reconstructieve preprothetische chirurgie en secundaire reconstructies. In 1991 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op een onderzoek getiteld ‘Secondary Retention of Molars’.


Per januari 2006 werd hij benoemd tot hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen met als persoonsgebonden leerstoel ‘Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie’.


►  volgende spreker
Social Media
Dyna Dental Engineering B.V. Straumann B.V. Anthogyr Easier Dental Care BioComp Dental B.V. Thommen Medical B.V. Dent-Med Materials B.V. Zimmer Biomet DentMerk Benelux B.V. Pro-Cam Implants B.V. Memodent B.V. Implant Direct Benelux Nobel Biocare Nederland BV Dentsply Sirona MegaGen Euroteknika NL dental bauer Nederland