Ronnie Goené
implantoloog, afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie
VU Medisch Centrum Amsterdam


Ridge preservation, implanteren en augmenteren in de esthetische regio


Ronnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.


►  volgende spreker


Social Media
Dyna Dental Engineering B.V. Zimmer Biomet BioHorizons GmbH Dent-Med Materials B.V. MegaGen Benelux B.V. Memodent B.V. Anthogyr Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Implant Direct Benelux Dentsply Sirona Bright Benelux B.V. Excent Tandtechniek BioComp Dental B.V. Nobel Biocare Nederland BV Euroteknika NL MIS Nederland DentMerk Benelux B.V. Thommen Medical B.V. Straumann B.V.