Chris ten Bruggenkate
hoogleraar Maxillofaciale Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie
VUMC / ACTA Amsterdam


Sinusbodemelevatie


Chris ten Bruggenkate studeerde Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht, Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en specialiseerde zich aan de Vrije Universiteit in Mondziekten en Kaakchirurgie met speciale belangstelling voor de Implantologische chirurgie en de Reconstructieve Preprothetische Chirurgie. Een belangrijk deel van zijn onderzoek is gericht op bot en botvervangers.

Professor ten Bruggenkate bezit een grote ervaring in het geven van mondelinge presentaties in binnen- en buitenland. Hij heeft meer dan 80 wetenschappelijke artikelen geschreven en werkte mee aan een aantal tekstboeken.

Hij speelde tevens een belangrijke rol bij de tot standkoming van het Internationale Team voor Implantologie (ITI), de ontwikkeling ervan en is er sinds jaren vooraanstaand lid.


►  volgende spreker
Social Media
BioComp Dental B.V. Dent-Med Materials B.V. Pro-Cam Implants B.V. Straumann B.V. Anthogyr MegaGen dental bauer Nederland Memodent B.V. Thommen Medical B.V. Euroteknika NL Nobel Biocare Nederland BV Dyna Dental Engineering B.V. Implant Direct Benelux DentMerk Benelux B.V. Dentsply Sirona Easier Dental Care Zimmer Biomet